YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı Teröristin Nakli, 3 Kez Linç Girişimiyle Engellenmek Istendi (2)

SİVAS'TA GERGİNLİK Erzincan-Kemah karayolunda güvenlik güçlerince başlatılan operasyonda yaralı ele geçirilen PKK'lı teröristin tedavi için Sivas'a getirileceği haberi kenti ayağa kaldırdı.

Yaralı Teröristin Nakli, 3 Kez Linç Girişimiyle Engellenmek Istendi (2)

SİVAS'TA GERGİNLİK
Erzincan-Kemah karayolunda güvenlik güçlerince başlatılan operasyonda yaralı ele geçirilen PKK'lı teröristin tedavi için Sivas'a getirileceği haberi kenti ayağa kaldırdı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplanan yaklaşık 100 kişi, ambulansla hastaneye gelen ve terörist sanılan bir yaralıya tepki gösterirken polis ile grup arasında gerginlik görüldü.
Erzincan-Kemah karayolunda terör örgütü üyeleri tarafından sivillere yönelik yapılan saldırı ardından güvenlik kuvvetlerince başlatılan operasyonda yaralı ele geçirilen PKK'lı dün gece tedavi edilmek üzere Sivas'a gönderildi. Yaralı teröristin kente getirileceğini öğrenen Sivas Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları üyeleri Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplandı.
HASTANEDE YARALI TERÖRİST ALARMI
Yaralı PKK'lı teröristin hastaneye getirilme olasılığına karşın polis ekipleri de burada yoğun güvenlik önlemleri aldı. Çevik kuvvet, TOMA ve çok sayıda polis ekibi hastane girişlerinde önlem aldı. Bu sırada bir ambulansın jandarma ekipleri ile acil servise gelmesi grubun tepkisini topladı. Ambulanstaki yaralıyı terörist sanarak saldırmak isteyen grup, polis tarafından engellendi. Grubu uyaran polis ile öfkeli grup arasında kısa süreli gerginlik oldu. Grup, sabahın erken saatlerine kadar acil servis önünde beklerken yaralı teröristin zırhlı araçla Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne getirildiği ve bir süre burada bekletildikten sonra kentten ayrıldığı bildirildi. Yaralı teröristin polis aracı eşliğinde ambulansla Ankara yönüne götürüldüğü kaydedildi.
Gökhan CEYLAN-Yasin KIRAS/SİVAS,

Yaralı Teröristin Nakli, 3 Kez Linç Girişimiyle Engellenmek Istendi (2)Yaralı Teröristin Nakli, 3 Kez Linç Girişimiyle Engellenmek Istendi (2)Yaralı Teröristin Nakli, 3 Kez Linç Girişimiyle Engellenmek Istendi (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler