YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz: Demirtaş, Kafasındaki Savaşı Her Yere Yaymak Istiyor (2)

"BİRLİKTE BİR TÜRKİYE OLACAĞIZ" Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gürün İlçesi'ni ziyaret ettikten sonra kent merkezine geldi. Bakan Yılmaz burada Sivas

Yılmaz: Demirtaş, Kafasındaki Savaşı Her Yere Yaymak Istiyor (2)

"BİRLİKTE BİR TÜRKİYE OLACAĞIZ"
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gürün İlçesi'ni ziyaret ettikten sonra kent merkezine geldi. Bakan Yılmaz burada Sivas Belediyesi tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen mahalle muhtarlarına bilgisayar dağıtım törenine katıldı. Yılmaz, törende 65 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar verdi. Bakan Yılmaz daha sonra Türk Hava Kuvvetleri Bandosu ve Cazın Kartalları Orkestrası tarafından İstanbul'un fethinin 562'inci yıl dönümü nedeniyle verilen konsere katıldı. Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi bahçesinde gerçekleştirilen konsere Bakan Yılmaz'ın yanı sıra Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Yılmaz konser sonrası soliste ve orkestra şefine teşekkür ederek çiçek verdi.
Konserin ardından partisinin İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne katılan Bakan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "Bir olursak beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlikte bir aile ve birlikte bir Türkiye olacağız. Yeni Türkiye, insanların birbirini incitmeyeceği, kırmayacağı, kul hakkına girmeyeceği, yüz akıyla menzile varacağı bir Türkiye'dir." dedi.

Yılmaz: Demirtaş, Kafasındaki Savaşı Her Yere Yaymak Istiyor (2)Yılmaz: Demirtaş, Kafasındaki Savaşı Her Yere Yaymak Istiyor (2)Yılmaz: Demirtaş, Kafasındaki Savaşı Her Yere Yaymak Istiyor (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler