YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşını Barakadan Kovduğu Için Öldürmüş

Mehmet YİRUN-Özan TAŞOYAR/MARMARAEREĞLİSİ Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki deniz kenarında bulunan barakada birlikte kalan Hasan Alpaslan ve Nazım Han, önceki gün birlikte alkol

Arkadaşını Barakadan Kovduğu Için Öldürmüş

Mehmet YİRUN-Özan TAŞOYAR/MARMARAEREĞLİSİ Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki deniz kenarında bulunan barakada birlikte kalan Hasan Alpaslan ve Nazım Han, önceki gün birlikte alkol aldıkları sırada tartıştı. Hasan Alpaslan, barakada tek başına kalmak istediğini söyleyerek, arkadaşı Nazım Han’a "Sen buradan artık git" deyince ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Nazım Han, baltayla arkadaşı Hasan Alpaslan’ın başına vurarak ağır yaraladı. Hemen ardından jandarmayı arayıp, "Arkadaşımı öldürdüm, gelip beni alın" diye ihbarda bulundu.
HASTANEDE ÖLDÜ
Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Karakol Komutanlığı ekipleri, sağlık ekipleriyle birlikte geldiği barakada Hasan Alpaslan’ı ağır yaralı buldu ve ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen Alpaslan hayatını kaybetti. Yapılan incelemede 1.32 promil alkollü olduğu belirlenen Nazım Han, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Geceyi gözaltında geçiren Nazım Han, barakada beraber kaldıklarını ve yaz aylarında sahilde Hasan Alpaslan ile birlikte şezlong kiraya verdiklerini söyledi.
BARAKA YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR
Olay gecesi ölen Hasan Alpaslan’ın barakada tek başına kalmak istediği için kendini kovduğunu anlatan Nazım Han cinayeti itiraf ederek, "Alkol alırken benden buradan gitmemi istedi. Barakada beraber kaldığımız için ben de onun gitmesini istedim. Bunun için başlayan tartışmada kavga ettik. Ben de bir anda sinirle elime aldığım baltayla başına vurdum. Daha sonra da jandarmayı aradım. Pişmanım" dedi.
Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nazım Han, çıkarıldığı mahkemece 'kastan öldürmek' suçlamasıyla Silivri L Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Arkadaşını Barakadan Kovduğu Için Öldürmüş

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler