YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: “başkomutanımız, ‘yeter Artık, Fetö’nün Çeteleri Artık Nihayetini Bulmuştur’ Diyene Kadar, Meydanlarda Demokrasi Nöbetine Devam Edeceğiz”

Tekirdağ Valiliği önünde, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara telefonla bağlanarak seslenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı...

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: “başkomutanımız, ‘yeter Artık, Fetö’nün Çeteleri Artık Nihayetini Bulmuştur’ Diyene Kadar, Meydanlarda Demokrasi Nöbetine Devam Edeceğiz”

Tekirdağ Valiliği önünde, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara telefonla bağlanarak seslenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, darbe tehlikesinin kalktığını duyuracağı ana kadar, demokrasi nöbetlerine devam edilmesini söyledi.FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişimine karşılık Tekirdağ Valiliği önünde nöbet tutan vatandaşlara telefon aracılığıyla seslenen Kurtulmuş, darbeye karşı, milletin 79 milyon ferdinin sokaklara çıkarak, yeni bir istiklal ve istikbal mücadelesinin destanını yazdığını belirtti.Kurtulmuş, konuşmasında şunları söyledi: “Allah hepinizden razı olsun, Allah bütün milletimizden razı olsun. Bu büyük zaferin isimsiz kahramanlarının önünde saygıyla eğiliyoruz. 264 şehidimizin ruhaniyeti maneviyatı onların huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Hiç şüphemiz yoktur, her bir şehidimiz, şehitlerin serdarı olan Hz Hamza’nın komşusudur. Her bir şehidimiz Bedir şehitleri, Uğut şehitlerinin yanında cenneti alada en güzel yerlerde Cenabı Allah tarafından mükafatlandırılacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Meydanlara çıkıp yaralanan kardeşlerimiz şehit, olmak için çıktılar gazi oldular, onlar gazi oldular ama hiç şüphesiz şehit sevabı kazandılar. Sizlerde şehit olmadınız yaralanmadınız ama her birinizin şehit sevabı aldığınızdan zerre miktar şüphemiz yoktur. Allah hepinizden razı olsun. Bu kararlılığınız tekrar cinayet çetesini çökerttiği gibi onların arkasında bu maşayı kullananların hayallerini de suya düşürmüştür. Bu millet öyle oturulduğu yerde kaderi çizilecek hakkında karar verilecek bir koyun sürüsü değildir. Bu millet iradesine sahip olan inancı tam bir millettir. Bu güne kadar bu cinayet çetelerinin işlerine karşı hep beraber durduk. Şimdi bundan sonra sizden ricamız şudur, meydanlardaki iradeyi hiçbir zaman böldürmeyeceğiz. Şimdi provokasyonlarla milletin iradesini bölmeye çalışacaklar. Bu meydanlar hiçbir partinin meydanı değildir. Bu meydanlar hem AK Partililerin, hem CHP’lilerin, hem MHP’lilerin bütün milletimizin meydanlarıdır. Hep beraber bu meydanlarda bu iradeye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlara karşı uyanık olacağız ve bu memlekette darbe tehdidi bütünüyle ortadan kalkana kadar kararlılıkla bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Başkomutanımız, ‘yeter artık, FETÖ’nün çeteleri artık layığını bulmuştur diyene kadar, meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceğiz ve inşallah bu meydanları dolduranlar, gençleri yaşlıları, kadınları erkekleri, şu görüşe sahip olanlar bu görüşe sahip olanlar, her biriniz, çocuklarına bir onur levhası bir büyük davayı aktaracağız. Bu ülke Osmanlı’nın Selçuklu’nun torunları olduğunu gösteren aziz bir milletin yurdudur.”Kurtulmuş’un konuşmasının ardından, vatandaşlar, darbe karşıtı sloganlar atarak demokrasi nöbetine devam etti. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: “başkomutanımız, ‘yeter Artık, Fetö’nün Çeteleri Artık Nihayetini Bulmuştur’ Diyene Kadar, Meydanlarda Demokrasi Nöbetine Devam Edeceğiz”

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler