YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE: ÖLÜ DOĞDU

Şaban KARDEŞ / KAPAKLI Önceki gün sabah saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi üzerinde hurda toplayan bir kişi, çöp konteynerinde bebek cesedi

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE: ÖLÜ DOĞDU

Şaban KARDEŞ / KAPAKLI Önceki gün sabah saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi üzerinde hurda toplayan bir kişi, çöp konteynerinde bebek cesedi görerek polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede bebeğin öldüğü saptandı. Çöp konteynerinde bebek cesediyle birlikte havlu, kanlı makas ve poşet bulundu. Savcılık incelemesinin ardından erkek bebek cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
16 SAAT SONRA YAKALANDI
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çöp konteyneri çevresindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yaklaşık 30 güvenlik kamerası görüntüsünden bebeğin saat 07.00 sıralarında Neşe K. tarafından bırakıldığını belirlendi. Görüntüleri takip ederek kız kardeşine ait eve girdiği tespit edilen Neşe K., olaydan yaklaşık 16 saat sonra gece yarısı polis ekiplerince gözaltına alındı.
İLK İFADESİNDE 'TECAVÜZ' DEDİ
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Neşe K. polise verdiği bilgide, geçen yıl kanserden ölen eşinin mezarını ziyarete gittiğinde kendisine yüzü maskeli birinin tecavüz ettiğini öne sürdü. Tutarsız ifade veren 4 çocuk annesi Neşe K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Savcılık sorgusunda poliste verdiği tecavüze uğradığına ilişkin savunmasını değiştiren Neşe K. eşini kanserden 1 yıl önce kaybettiğini daha sonra yakın köydeki Ümit Ö. ile otomobilde cinsel ilişkiye girerek halime kaldığını söyledi.
'DOĞDUĞUNDA NEFES ALMIYORDU'
Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde oturduğunu ve 10 gün önce kızkardeşini ziyarete geldiğini kaydeden Neşe K.,
hamileliğini herkesten sakladığını ve geçen Cumartesi gecesi sancılanması üzerine kız kardeşine ait evin banyosundaki küvette kendi kendine doğum yaptığını söyledi. Neşe K. şunları anlattı:
"Bebeğin kordon bağını çamaşır makinesinin üzerinde bulduğum makasla kestim. Bebek doğduğunda nefes almıyordu. Banyodaki paspasa sardım, daha sonra mutfaktan aldığım çöp poşetine koyarak sabah ezanı ile birlikte kimse görmeden çöpe bıraktım. Daha sonra eve geldiğimde kız kardeşim, eşi, 2 kızımla birlikte kahvaltı ettim. Kız kardeşim banyodaki kanları sorunda da adet olduğumu söyledim. Doğum yaptığımdan kimsenin haberi yok. Korkumdan bebeğe hiç bakamadım, zarar verecek bir şey de yapmadım. Zaten ölü doğduğu için dokunmaya bile kıyamadım. Bir hataya düşerek götürüp çöpe attım. Etraftan ve çocuklarımdan korktuğum için, ölü doğduğunu anladığım halde hastaneye gidemedim. Eğer canlı doğsaydı hastaneye götürecektim."
MAHKEME SERBEST BIRAKTI
Savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Neşe K., denetimli serbestlik tedbirleriyle tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE: ÖLÜ DOĞDUBEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE: ÖLÜ DOĞDUBEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE: ÖLÜ DOĞDU

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler