YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bunalıma Giren Şahıs Canına Kıydı

Tekirdağ’ın Malkara İlçesinde fırıncılık yapan evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Murat Kırmızı girdiği...

Bunalıma Giren Şahıs Canına Kıydı

Tekirdağ’ın Malkara İlçesinde fırıncılık yapan evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Murat Kırmızı girdiği psikolojik bunalım sonrasında kendini çiftliğin bahçesindeki ağaca ip ile asarak canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre Malkara İlçesinde fırıncılık yapmakta olan evli 2 çocuk babası 40 Yaşındaki Murat Kırmızı Yeni Mahalle Olacak Caddesi üzerindeki bir çiftliğe giderek burada alkol almaya başladı. Alkol alan şahıs daha sonra nedeni belirlenemeyen sebepten dolayı psikolojik bunalıma girerek kendini çiftliğin bahçesinde bulunulan badem ağacına çamaşır ipi ile asarak intihar etti. Şahısın eve gelmemesinden şüphelen eşi, şahsı aramak için çalıştığı fırına gitti. Burada bulamayınca akrabalarından yardım istedi. Her zaman gittiği çiftliğe bakmaya gittiklerinde ağaca asılı olarak Murat Kırmızı’nın cansız bedeni ile karşılaştılar. Sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince sahsın ölmüş olduğu belirlenirken polis ekiplerince olay yerinde inceleme yapıldı.

Yapılan incelemenin ardından ceset Malkara Devlet Hastanesine kaldırdı. Sonrasında ise otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bunalıma Giren Şahıs Canına KıydıBunalıma Giren Şahıs Canına Kıydı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler