YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çaldığı Paraları Külotuna Saklamış

- TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde evinde bakım yaptığı A.A.'nın 1000 dolar ile 400 lirasını çaldığı iddiasıyla yakalanan Türkmenistan uyruklu Mehriban Kerimova'nın

Çaldığı Paraları Külotuna Saklamış

- TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde evinde bakım yaptığı A.A.'nın 1000 dolar ile 400 lirasını çaldığı iddiasıyla yakalanan Türkmenistan uyruklu Mehriban Kerimova'nın paraları külodunda sakladığı ortaya çıktı.
Olay, Marmara Ereğlisi'nin Bahçelievler Mahallesi'nde meydana eldi. İddiaya göre Y.A., Alzheimer hastası olan annesi A.A.'ya bakması için Türkmenistan uyruklu Mehriban Kerımova ile anlaştı. Önceki gün evde dolabın içinde 1000 dolar ile 400 liranın yerinde olmadığını fark eden Y.A., durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis Türkmenistan uyruklu Mehriban Kerımova'yı gözaltına aldı.
Emniyette olayla ilgilisi olmadığını belirten Mehriban Kerımova'nın üzeri polis tarafından arandı. Ancak paralar bulunamadı. Daha sonra doktor kontrolüne götürüleceğinin söylenmesi üzerine Kerımova, külotundan çıkardığı paraları polise teslim etti.
Adliyeye sevk edilen Kerimova'nın sınır dışı edilmesini karar verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler