YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çerkezköy'de 10 Yaşındaki Kıza Cinsel Istismardan Tutuklandı

- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 49 yaşındaki Rahmi E., 10 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Çerkezköy'ün İstasyon Mahallesi'nde

Çerkezköy'de 10 Yaşındaki Kıza Cinsel Istismardan Tutuklandı

- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 49 yaşındaki Rahmi E., 10 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.
Çerkezköy'ün İstasyon Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve işsiz olduğu belirtilen Rahmi. E., iddiaya göre mahalledeki 10 yaşındaki bir kız çocuğunu "Çizgi film izlettireceğim" diyerek kandırıp evine götürdü. Rahmi E., çocuğa evinde iddiaya göre videodan pornografik içerikli filmler izletip, cinsel istismarda bulundu ve kimseye anlatmaması için de tehdit etti. Kızın eve gidip durumu annesine anlatması üzerine, annesi de polise giderek şikayetçi oldu.
Pedagog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğunun olay anlatmasının ardından polis Rahmi E.'yi evine giderek gözaltına aldı. Bu sırada olayı öğrenen mahalle sakinleri Rahmi E.'yi linç girişiminde bulunurken, öfkeli mahalleliyi polis güçlükle sakinleştirdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rahmi. E., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Çerkezköy'de 10 Yaşındaki Kıza Cinsel Istismardan Tutuklandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler