YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çerkezköy'de Kayıp Galerici Ölü Bulundu

- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir hafta önce kaybolan ota galerisi sahibi Turan Umuç'un ağaca asılı cesedi bulundu. Umuç'un intihar ettiği belirtildi. Çerkezköy'ün

Çerkezköy'de Kayıp Galerici Ölü Bulundu

- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir hafta önce kaybolan ota galerisi sahibi Turan Umuç'un ağaca asılı cesedi bulundu. Umuç'un intihar ettiği belirtildi.
Çerkezköy'ün Halaçlı mevkiindeki ormanlık alana mantar toplamaya gidenler, ağaca asılı bir erkek cesedi görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis yaptığı incelemede cesedin üzerinde kimlik çıkmadı, bölgede ise terk edilmiş kapıları açık halde 34 BB 4399 plakalı bir otomobil buldu. Polisin yaptığı çalışmada cesedin yaklaşık bir haftadır kayıp olan ve ilçede galericilik yapan Turan Umuç'a ait olduğu belirlendi.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından intihar ettiği belirtilen Umuç'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Çerkezköy'de Kayıp Galerici Ölü BulunduÇerkezköy'de Kayıp Galerici Ölü BulunduÇerkezköy'de Kayıp Galerici Ölü Bulundu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler