YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, 150 üniversite öğrencisine burs verecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası eğitime desteğini bu yıl da devam ettiriyor. 2011-2012 eğitim ve...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, 150 üniversite öğrencisine burs verecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası eğitime desteğini bu yıl da devam ettiriyor. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı için üniversite öğrencilerinden burs başvurularını 5 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında kabul edecek olan ÇTSO, belirlediği şartlar kapsamında 4 yıllık üniversite öğrencilerine burs verecek.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, ÇTSO'nın her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldığını belirterek, ‘’Odamız tarafından 2011 - 2012 eğitim - öğretim döneminde 4 yıllık üniversite öğrencisi veya dört yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilerimize burs vereceğiz. Öğrencilerimiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın belirlediği şartlar dahilinde odamızdan temin edecekleri ve hazırlayacakları evraklar ile müracaatlarını yapabilirler. Tüm öğrencilerimize eğitim - öğretim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.
ÇTSO’nun burs için gerekli olan şartları ise şöyle: Anne ve/veya babanın vefat etmiş olması (öncelik), 4 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış olmak/öğrencisi olmak, bir önceki döneme ait derslerden geçmiş olmak, başka bir kurumdan burs almıyor olmak, ailenin, Çorlu veya Çorlu'nun köylerinde ikamet ediyor olması.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler