YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorlu'da trafik kazası: Aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti

Çorlu'da otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü karşı yönden gelen kamyonun altına girdi. Kazada aynı aileden 3'ü...

Çorlu'da trafik kazası: Aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti

Çorlu'da otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü karşı yönden gelen kamyonun altına girdi. Kazada aynı aileden 3'ü çocuk, 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, bu sabah 08:30 civarında Tekirdağ-Çorlu karayolunun Yenice Sezerler Çiftliği Mevkiinde meydana geldi. Kaza sonrasında Tekirdağ-Çorlu araç trafiği yaklaşık bir saat her iki yöne doğru durdu. Kaza, bölgede yapımı devam eden yolun bitiş noktasında meydana geldi. Yeni yapılan çift şerit yolun Çorlu-Tekirdağ istikametinden eski yola giriş noktasında rampa aşağı inen 34 AP 6683 plakalı otomobil sürücüsü İsmail Kılınç'ın kontrolü kaybetmesinden dolayı, karşı yönden gelen 68 ES 702 plakalı Yılmaz Elverdi yönetimindeki kamyonun altına girdi.
Kamyonun altına giren otomobil hurda yığınına dönerken, otomobilin içinde bulunan aynı aileden araç sürücüsü İsmail Kılınç, Ali Kılınç (48), Zeynep Kılınç (31), Direnç Kılınç (13), Yağmur Kılınç (8) ve Eylül Kılınç (5) hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Sinan Kılınç (29) ise Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cesetler jandarma ekipleri ve savcının yaptığı incelemelerin ardından Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Kazada hurda yığınına dönen otomobil ise çekiciyle olay yerinden götürüldü.
3'ü çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin, İngiltere'de yaşadığı ve tatil için Türkiye'ye geldikleri bildirildi. Kılınç ailesinin Kahramanmaraş Elbistan Nüfusu'na kayıtlı olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler