YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolandırıldığına polis bile inandıramadı

Tekirdağ'da telefonla dolandırılmak istenen şahıs, gittiği bankada görevlilerin uyarısına rağmen para yatırmakta ısrar edince, polis çağrıldı.

Dolandırıldığına polis bile inandıramadı

Tekirdağ'da telefonla dolandırılmak istenen şahıs, gittiği bankada görevlilerin uyarısına rağmen para yatırmakta ısrar edince, polis çağrıldı. Polisin ikna edemediği şahıs, emniyette güçlükle ikna edilebildi.Edinilen bilgiye göre telefon dolandırıcıları, Tekirdağ’da yaşayan Nural M.’yi (30) arayarak, “Cep telefonu kartınız kopyalanmış terör örgütleri ile görüşülmekte, bu nedenle faturanız yüklü miktarda çıkacağından dolayı terör şüphelisi olabilirsiniz. Hesabıma para yatırın bu sorunu halledeyim” dedi. Bunun üzerine soluğu bankada alan Nural M., telefon dolandırıcılarının hesabına para göndermeye çalıştı. Bu esnada banka görevlileri ise şahsa engel olmaya çalıştı. Banka görevlileri şahsı ikna edemeyince polise haber verilirken, bankaya gelen polis ekipleri de şahsı ikna etmekte güçlük çekti.Polisin kendisini aradığını iddia eden şahsa olay yerine gelen polisler, kendisini polislerin değil dolandırıcıların aradığını söyledi. Telefonda telsiz sesinin geldiğini söyleyen şahıs ikna olmayınca, emniyete götürdü. Emniyette ikna edilen Nural M., kendisini dolandırmaya çalışanlardan şikayetçi oldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler