YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde, düğünden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, önündeki kamyona arkadan çarptı.

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Kaza sonrası otomobil hurda yığınına döndü.

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde, düğünden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, önündeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, evlerine 5 kilometre kalan otomobildeki 3 kişi öldü.

KOCAELİ'DE 2 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 3 ÖLÜ 3 YARALI
Kaza, gece yarısı Tekirdağ-Hayrabolu karayolundaki Çene Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir tanıdıklarının Tekirdağ’daki düğününe giden ve Çene Köyü&ndeki evlerine dönmek üzere yola çıkan 58 yaşındaki Mustafa Özcan yönetimindeki 59 DS 891 plakalı otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu önünde giden 41 yaşındaki Recep Sümer yönetimindeki 59 AC 606 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, kamyon sürücüsünün haber vermesiyle çok sayıda sağlık ekibi ile kaza kırım aracı gönderildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobilde sıkışan sürücü Mustafa Özcan ile eşi 57 yaşındaki Zehra Özcan ve kız kardeşi 51 yaşındaki Birsen Polat’ın öldüğünü belirledi.

Otomobilde cesetleri sıkışan 3 kişi, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu çıkartılırken, Hayrabolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Recep Sümer jandarma tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler