YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet Şeridinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Mehmet YİRUN/ EGRENE Kaza, saat 10.30 sıralarında, TEM Otoyolu Edirne-Kırklareli Karayolu üzerinde bulunan Pınarbaşı Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’dan Kırklareli’nin

Emniyet Şeridinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Mehmet YİRUN/ EGRENE Kaza, saat 10.30 sıralarında, TEM Otoyolu Edirne-Kırklareli Karayolu üzerinde bulunan Pınarbaşı Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’dan Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne giden 37 yaşındaki Semih Batın yönetimindeki 39 DY 669 plakalı otomobil, Pınarbaşı Mevkii’ne geldiği sırada arıza yaptı. Batın, bunun üzerine aracı emniyet şeridine çekti. Bu sırada otomobile arkadan gelen İzzet D. yönetimindeki 22 EK 064 plakalı kamyon çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve hurda yığınına dönen otomobilde yolcu olarak bulunan 53 yaşındaki Sare Altun olay yerinde hayatını kaybederken, 9 yaşındaki Berke Ukal ve sürücü Semih Batın ağır yaralandı. Kazanın ardından kamyon sürücüsü İzzet D. aracıyla birlikte kaçarken, yaralılar Berke Ukal ve Semih Batın olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü ve ameliyata alındıkları bildirildi.
OĞLU DA KAZADA BACAĞINI KAYBETMİŞ
Olay yerine gelen ve geçirdiği trafik kazasında sol bacağını kaybettiği öğrenilen Murat Altun, kazada hayatını kaybeden annesi Sare Altun’un cansız bedeni başında uzun süre gözyaşı döktü. Murat Altun’u akrabaları sakinleştirmeye çalıştı.
SÜRÜCÜ TESLİM OLDU
Kazanın ardından kamyonla olay yerinden kaçan sürücü İzzet D., bir süre sonra emniyete giderek polise teslim oldu. Sare Altun’un cesedi ise savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Emniyet Şeridinde Kaza: 1 Ölü, 2 YaralıEmniyet Şeridinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler