YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fortlift şoförü feci şekilde can verdi

Atif Büzülmez, el frenini çekmeden üzerindeki malzemeleri indirmek istediği sırada hareket eden forkliftin altında kalarak öldü.

Fortlift şoförü feci şekilde can verdi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Atif Büzülmez, el frenini çekmeden üzerindeki malzemeleri indirmek istediği sırada hareket eden forkliftin altında kalarak öldü.

Edinilen bilgiye göre olay Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bulunan demir çelik fabrikasında meydana geldi. İddialara göre, fabrikada forklift sürücüsü olarak çalışan Atif Büzülmez, demir yükü boşaltmak için depo önünde durdu. El frenini çekmeden forkliftten inen ve aracın üzerindeki malzemeleri indirmek isteyen Büzülmez, hareket eden aracın altında kalarak öldü.

Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Atif Büzülmez'in cesedi, otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler