YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşadamından Şantaj Ve Tehditle Para Alan 3 Kişi Yakalandı

Şaban KARDEŞ/KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Kapaklı İlçesi'nde işadamı Serkan B.'den tehdit ve şantajla 60 bin lira aldıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı. Kapaklı İlçesi'nde yaşayan

İşadamından Şantaj Ve Tehditle Para Alan 3 Kişi Yakalandı

Şaban KARDEŞ/KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Kapaklı İlçesi'nde işadamı Serkan B.'den tehdit ve şantajla 60 bin lira aldıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.
Kapaklı İlçesi'nde yaşayan işadamı Serban B., iddiaya göre yasak aşk yaşadığı kadının evinde gördüğü Ahmet K.'ya hakaret ederek tartıştı. Ahmet K., durumu Kırklareli Cezaevi'nde yağma suçundan hükümlü akrabası Kenan T.'ye anlatarak yardımcı olmasını istedi. Bunun üzerine cezaevindeki Kenan T., aradığı işadamınına tehdit ve şantaj yaparak para istedi. Geçen Eylül ayında meydana gelen olaydan bugüne kadar Kenan T., işadamından tehdit ve şantajla gönderdiği yakınları aracılığıyla 60 bin lira para aldı.
Şantajların sürmesi üzerine işadamanı Serkan B.'nin yakınlarının polise bildirmesi üzerine Kapaklı İlçesi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şantaj ve tehditleri yapanların kimliklerini belirledi. Ahmet K., Aytekin G., Kapaklı İlçesi'nde, Cumali T., ise Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde yakalanrak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli polisteki soruşturmasının ardından Çerkezköy İlçesi'nde adliyeye çıkarıldı.
Polis, olayla ilgili olarak cezaevinden izinli çıkan ve firarda olduğu belirlenen Kenan T., ile arkadaşı Miraç C.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler