YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli Kızı Tacizden Tutuklandı

Mehmet YİRUN/ÇORLU Olay, dün akşam saatlerinde Muhittin Mahallesi’nde meydana geldi. Lise öğrencisi K.T., okuldan çıkıp oturdukları apartmana geldiği sırada kapıda M.A. ile

Liseli Kızı Tacizden Tutuklandı

Mehmet YİRUN/ÇORLU Olay, dün akşam saatlerinde Muhittin Mahallesi’nde meydana geldi. Lise öğrencisi K.T., okuldan çıkıp oturdukları apartmana geldiği sırada kapıda M.A. ile karşılaştı. Kendisine elle tacizde bulunan şüpheliden kurtulmak için çığlık atan K.T.’nin yardımına komşuları geldi. Bu sırada telaşa kapılan M.A., küçük kızın elindeki cep telefonunu alarak kaçtı.
Ailesiyle birlikte karakola giden K.T., kendisini taciz eden ve cep telefonunu çalan kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri apartmanın bulunduğu cadde ve çevredeki 50 güvenlik kamerasının kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden küçük kızı taciz eden şüphelinin 9 suç kaydı bulunan fabrika işçisi M.A. olduğu belirlendi. Evinde bulunup gözaltına alınan M.A., taciz iddialarını kabul etmezken, sadece cep telefonunu aldığını itiraf etti. K.T. de şüpheli M.A.’yı teşhis etti.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan M.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. Soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler