YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malkara'da Yakalanan Telefonlu Dolandırıcı Tutuklandı

Murat YAYIN/MALKARA Malkara'da kendisini polis olarak tanıtan kişi, A.E.'yi telefonla arayarak, kimlik bilgilerinin terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini söyledi. Telefondaki kişi

Malkara'da Yakalanan Telefonlu Dolandırıcı Tutuklandı

Murat YAYIN/MALKARA Malkara'da kendisini polis olarak tanıtan kişi, A.E.'yi telefonla arayarak, kimlik bilgilerinin terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini söyledi. Telefondaki kişi A.E.'ye "Senin bilgilerini terör örgütünün elinden almamız için acil paraya ihtiyacımız var. Sen söylediğim yere giderek, gelecek olan kişiye parayı ver" dedi. A.E., telefonu kapatmadan 3 bin lira parayı belirtilen Uzunköpü Caddesi üzerindeki yere götürerek, burada bekleyen Emin Ş.'ye verdi. Parayı alan Emin Ş., olay yerinden uzaklaştı.
Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.E., polise giderek durumu anlattı, şüphelinin eşkalini verdi. Polis ekipleri dolandırıcıyı yakalamak için ilçede geniş kapsamlı çalışma başlatarak, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda, dolandırıcı Emin Ş., başka bir kişiyi dolandırmak isterken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Emniyetteki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen Emin Ş.,çıkarıldığı mahkemece 'dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.

'savcı' Ve 'polis' Olarak Tanıtan Telefon Dolandırıcısı Suçüstü Yakalandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler