YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mimar Sinan Anadolu Lisesi Mezunlarını Uğurladı

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 339 mezununu önce ki gün okullarında...

Mimar Sinan Anadolu Lisesi Mezunlarını Uğurladı

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 339 mezununu önce ki gün okullarında yapmış oldukları görkemli bir mezuniyet töreni ile uğurladı.

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesinde yapılan mezuniyet törenine Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, Şube Müdürleri, Okul öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı. Mezuniyet törenine geçilmeden önce okulun birinci, ikinci ve üçüncü başarılı öğrencileri açıklandı. 85.27 puan ile okul birincisi Doğan Can Güven, 86.25 puan ile okul ikincisi Harun Yalın ve 81.05 puan ile Ezgi Güreli okul üçüncüsü oldu. Öğrencilere ödüllerini Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ve Şube Müdürleri takdim etti.

Ödül töreninin ardından öğrenciler sınıflarına göre çağırılarak sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgelerini aldılar. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler daha sonra birbirleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mimar Sinan Anadolu Lisesi Mezunlarını Uğurladı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler