YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şarköy Lisesi 37. Dönem Mezunlarını Da Verdi

Şarköy Lisesi, okul bahçesinde 37.dönem mezunları için tören düzenledi.Şarköy Lisesi Müdürü Abidin Akkoç, mezuniyet ile...

Şarköy Lisesi 37. Dönem Mezunlarını Da Verdi

Şarköy Lisesi, okul bahçesinde 37.dönem mezunları için tören düzenledi.

Şarköy Lisesi Müdürü Abidin Akkoç, mezuniyet ile ilgili yaptığı konuşmada “Şarköy Lisesi 37.dönem mezunlarını veriyor. Ve, 104 öğrencimizi yeni bir hayata gönderiyoruz. Kendilerine yeni ufuklar belirleyecek ve geleceğe hazırlayacaklardır. Üzülmüyoruz, onları geleceğe gönderiyoruz. Onlara güzel günler ve başarılar diliyoruz” dedi.

Okulun eski mezunlarından Avukat Kaan Yılmaz, kendi zamanlarında mezuniyet töreni olmadığını belirterek “Güzel bir ortam kıskandım” dedi.

Öğrenciler adına konuşan Merve Çelik “Bir bitse de kurtulsak diyorduk. Dört yıl süren birlikteliğimiz sona eriyor” dedi. Konuşmasını gözyaşlarıyla bitiren Merve Çelik, yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı.

Öğrencilere diplomalarını Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Nevin Çubukçu, Mal Müdürü İbrahim Çelik ve öğretmenler verdi. Diploma törenin ardından, öğrenciler keplerini havaya atarken, havai fişek gösterisi de gerçekleştirildi.

Şarköy Lisesi’nin bahçesinde yapılan törenin sunuculuğunu Cengizhan Erisoylu ile Pelin Parlakçı adlı öğrenciler yaptı.

Şarköy Lisesi 37. Dönem Mezunlarını Da VerdiŞarköy Lisesi 37. Dönem Mezunlarını Da Verdi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler