YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silivri'de Öldürülen Kadının Cinayet Şüphelisi Intihar Etti (2) Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Silivri'de öldürülen kadının cinayet şüphelisi intihar etti' başlıklı haberimizde intihar eden katil zanlısı Cemalettin Yaran'ın adını Celalettin Yaran olarak

Silivri'de Öldürülen Kadının Cinayet Şüphelisi Intihar Etti (2) Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine
'Silivri'de öldürülen kadının cinayet şüphelisi intihar etti' başlıklı haberimizde intihar eden katil zanlısı Cemalettin Yaran'ın adını Celalettin Yaran olarak düzelterek veriyoruz.
---------------
YENİDEN

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY Silivri'nin Büyükçavuşlu Kurtdere mevkiinde önceki gün ormanlık alanda çobanlar tarafından tabanca ile vurularak öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada pompalı tüfekle başı ve sağ kolundan vurulan kadının Demet Genç olduğunu belirledi. Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir eğlence mekanında çalıştığı belirlenen Genç'in en son işyerinden Celalettin Yaran ile birlikte çıktığı güvenlik kameralarından tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheli Celalettin Yaran'ın Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'nde ikamet ettiğini belirleyerek, durumu sorumluluk alanı olan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi.
Jandarmanın aradığı Celalettin Yaran'ın misafirliğe gittiği ağabeyinin evinde olduğu belirlendi. Kendisinin arandığını öğrenen Yaran, ağabeyini alışveriş yapması için evden dışarıya gönderdikten sonra yanında taşıdığı pompalı tüfekle intihar etti. Eve gelen ağabey Cemalettin Yaran, kardeşinin cansız bedenini bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Cinayet şüphelisi olarak aranan ve intihar eden Celalettin Yaran'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Silivri'de Öldürülen Kadının Cinayet Şüphelisi Intihar Etti (2) Yeniden

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler