YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ’Daki Cemaat Okullarında Polis Araması (2)

ARAMA 8 SAAT SÜRDÜ Tekirdağ kent merkezi ile Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen 3 özel okulda polis

Tekirdağ’Daki Cemaat Okullarında Polis Araması (2)

ARAMA 8 SAAT SÜRDÜ
Tekirdağ kent merkezi ile Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen 3 özel okulda polis ekiplerince başlatılan arama yaklaşık 7 saatte tamamlandı.
Polislerin yanı sıra Milli Eğitim müfettişleri, İl Sağlık Müdürlüğü, Maliye ve SGK görevlilerinin de yer aldığı ekipler tarafından bazı evraklara ve bilgisayarların hard disklerine el konulduğu belirtildi.
Aramalarda herhangi bir gözaltı işlemi yapılmadı.

Tekirdağ’Daki Cemaat Okullarında Polis Araması (2)Tekirdağ’Daki Cemaat Okullarında Polis Araması (2)Tekirdağ’Daki Cemaat Okullarında Polis Araması (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler