YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefonla Dolandırıcılık

Çorlu`da, bir fabrikada işçi olarak çalışan Ercan Öztürk, kendisini telefonla arayan ve terör örgütünün adını...

Telefonla Dolandırıcılık

Çorlu`da, bir fabrikada işçi olarak çalışan Ercan Öztürk, kendisini telefonla arayan ve terör örgütünün adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen kişinin polis tarafından yakalanmasını sağladı. Kendisini arayan dolandırıcının verdiği hesap numarasına para yatırmadan önce polise giden fabrika işçisi, parayı çekmeye gelen dolandırıcının yakalanmasını sağladı.

Çorluda ikamet eden ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Ercan Öztürkü cep telefonundan arayan bir kişi, Öztürk`ün terör örgütüne üye olduğunu ve bilmeden de olsa yardım ettiğini öne sürerek bu olayı çözüme kavuşturmak için 10 bin TL istedi. Kendisini arayan kişi ile yaptığı görüşmenin ardından büyük korku yaşayan Ercan Öztürk, vakit geçirmeden polise başvurarak durumu anlattı. Çorlu polisinin İstanbul polisi ile irtibata geçmesinin ardından bankadan çekilen para dolandırıcılık girişiminde bulunan şahsın verdiği hesap numarasına 9 bin 500 TL olarak yatırıldı. İstanbul polisi ile irtibata geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri parayı çekmeye gelen Y.T adlı şüpheliyi yakaladı.

İstanbul polisi tarafından gözaltına alınan ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen dolandırıcılık şüphelisi Y.T, emniyette alınan ifadesinin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi. Burada tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Y.T, cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelinin 5 ayrı ilden aynı suçlardan aranmasının bulunduğu kaydedildi.

Dolandırıcının üzerinden çıkan 9 bin 500 TL Ercan Öztürk`e geri verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler