YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 kişiden biri AK Parti dedi

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokat'ta en az iki kişiden birisi AK Parti demiştir" dedi.

2 kişiden biri AK Parti dedi

Parti binasında seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Eroğlu, seçimle birlikte yeniden 3'ncü kez üst üste yeniden iktidar olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti. Her iki kişiden birisinin AK Parti'ye olan güveni, teveccühünün yükümlülüğü ve mutluluğunu da yaşadıklarını ifade eden Eroğlu, "Bu dönemde daha hassas olacağız. Hizmet etme anlamında insanlarla bir ve beraber olmanın mücadelesi içerisinde olacağız.

Yükümüzün ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Sandıktan halkımızın bize vermiş olduğu mesajın farkındayız. Gururdan ve kibirden uzak tevazuda aynı toprak gibi olacağız. Bugünden itibaren hiçbir yorgunluk olmadan, yılgınlık olmadan bu millete hizmet etmenin gayret ve çabası içinde olmuş olacağız. Bugün AK Parti 21 milyon insanın oyunu alarak teveccühünü kazanırken, ilimizde de partimiz 171 binlerden 202 bin 180'lere çıkarak yaklaşık 32 bin kişi daha AK Parti'yi tercih etmiştir. Tokat'ta en az iki kişiden birisi AK Parti demiştir. Tokat'ı güzel günler, hizmetler bekliyor. İlimizi marka şehir olma anlamında 12 Haziran'da verilen sonuçla beraber bizler bunun gayreti içinde olacağız. Tokat'ımızın mevcut sorunlarını çözüp yeni projelere yelken açacağız" diye konuştu.

Başkan Eroğlu şöyle devam etti: "Diğer siyasi partilere de teşekkür ediyorum. Yeri geldi beyanatlarla bir birimizin hukukuna girmiş, moralini bozmuş olabiliriz ama her şey bitti. Seçim bitti, sonuçta biz beraber olacağız. Tokat'ta onlarla yüz yüze olacağız, beraber yürüyüp selam vereceğiz. Bu süreçte göstermiş oldukları duruştan dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Tüm siyasi partiler olarak ilimizde hiçbir şekilde olaya kırgınlığa mahal vermedik. Bundan dolayı tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum.”

Başkan Eroğlu ayrıca, İstanbul'dan Harun Karaca, Gürsoy Erol ile Kocaeli'nde Mehmet Ali Okur'un AK Parti Milletvekili seçildiğini belirterek, Tokat'ın bu anlamda 3 olan milletvekili sayısının 6 olduğunu dile getirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler