YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

20. Uluslararası Erbaa Etkinlikleri Kubat Konseriyle Sona Erdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bu yıl 20.si düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri Küçük Yayla'da...

20. Uluslararası Erbaa Etkinlikleri Kubat Konseriyle Sona Erdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bu yıl 20.si düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri Küçük Yayla'da düzenlenen Kubat konseri ile son buldu.

28 Haziran tarihinde başlayan ve 3 gün boyunca ilçede heyecan ve coşkuya gerçekleştirilen festival bayram havasında geçti. Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım gerçekleşen etkinliğe halkın yoğun ilgisi vardı. Üç gün süren etkinlikte bir birinden güzel anlar yaşandı. Festivalin birinci gününde 7 cüceler, Kültür Bakanlığı Sanatçıları, farklı ülkelerin halk dansları toplulukları sahne aldı.

Festivalin ikinci gününde Çuvaşistan folklor ekibinin gösterileriyle başlayan eğlence Kuzeyin Uşakları'yla hızlandı. Zeynep Başkan'ın konseriyle eğlence tavan yaptı. Geceyi kapatmak üzere sahneye çıkan Sıla seyircileri coşturdu.
Kuzeyin Uşakları folklor ekibi, Çuvaşistan ekibinin oyunları ile seyircilerde ki coşkuyu zirveye taşıdı.

Festivalin üçüncü günü olmasına rağmen katılım üst seviyede oldu. Festivalin son günü Küçük Yayla'da başladı. Günler öncesinden yaylaya çadırlarını kuran vatandaşlar hem gösterileri izledi hem de orman içerisinde piknik yapmanın tadını çıkardı. Yaylada sahne alan Hamiyet birbirinden güzel şarkılarını izleyenler ile paylaştı.

Hareketli bir parçada ise Belediye Başkanı Ahmet Yenihan halk ve basın mensupları ile birlikte alana çıkarak oyun oynadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yaylada Kubat'ın sahneye çıkması ile coşku zirve yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler