YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aile fotoğrafı çektiren çift, aynı gün kazada hayatını kaybetti

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Gökal kasabası yolunda, geçtiğimiz günlerde aile ziyareti dönüşü virajı alamayarak şarampole...

Aile fotoğrafı çektiren çift, aynı gün kazada hayatını kaybetti

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Gökal kasabası yolunda, geçtiğimiz günlerde aile ziyareti dönüşü virajı alamayarak şarampole yuvarlanan araçta ölen çiftin kazadan birkaç saat önce aile fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı. Araçta aynı aileye mensup 5 kişi de yaralanmıştı.
Tokat Erbaa’ya bağlı Kargı köyüne birkaç günlüğüne ziyarete gelen Köseoğlu çifti, akrabalarını ziyaret ettikten sonra dönüş yoluna çıktı. Araçlarının virajı alamayarak şarampole yuvarlanması sonucu Güven Köseoğlu (26) ve Tunus uyruklu 6 aylık hamile eşi Henda Zouabı (29) hayatlarını kaybetmiş, aynı aileden Muhammed, Nisanur, Gazel, Fatma ve Gülsüm Köseoğlu ise yaralanmıştı.
Feci kazada hayatlarını kaybeden Köseoğlu çiftinin kazadan birkaç saat önce pasaport işlemleri için fotoğraf çektirdiği, ölen Güven Köseoğlu’nun ise “Ölümlü dünya, bir de ailece fotoğraf çektirelim" dediği ve ailece son kez fotoğraflarını çektirdiği öğrenildi. Kazadan geriye ise ailece poz verdikleri son resimleri kaldı.
Ailenin fotoğraflarını çeken fotoğrafçı, “O gün pasaport işlemleri için bana fotoğraf çektirmek için geldiler. Kendisini tanıdığım için bir süre konuştuk, o gün çok sessizdi. Vesikalık resimlerini çektirdikten sonra bana 'ölümlü dünya, bizim bir de ailece resimlerimizi çek' dedi. Ben de çektim, yaklaşık 2 saat sonra ise araçlarının kaza yaptığını ve kendilerinin de öldüğünü duydum.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler