YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit, Tokat'ta

TOKAT (AA) - AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Tokat'ın Niksar ilçesinde tarihi ve turistik mekanları gezdi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Tokat'ın Niksar ilçesinde tarihi ve turistik mekanları gezdi. AK Parti Tokat İl Başkanlığının "Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı"na katılmak için Tokat'a gelen Akşit, Niksar ilçesinde, Niksar Kalesi, Yağıbasan Medresesi, Ulu Cami ve Kent Ormanı'nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Akşit, yaptığı açıklamada, Niksar'ı çok beğendiğini belirterek, "Evleriyle, doğasıyla daha bir korunmuş gibi geldi. Tarihiyle de gerçekten görülmeye değer" dedi. Hükümetin Tokat'a önemli yatırımlar yaptığını dile getiren Akşit, "Emeği geçenlerin, sebep olanların, herkesin eline sağlık. Gerçekten güzel bir ilçe olmuş. İnşallah, daha da ileriye gider. AK Parti, inşallah yerel seçimlerde güzel bir başarı alarak, şöyle sandıkları patlatarak, buraya damgasını vurur" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler