YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız: "Tokat-Niksar Duble Yolu Ihalesinde Teklifalma Süreci Tamamlandı"

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar duble yolu ihalesinde teklif alma sürecinin tamamlandığını bildirdi.

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar duble yolu ihalesinde teklif alma sürecinin tamamlandığını bildirdi.

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, yüklenici firmaların tekliflerini sunduklarını, değerlendirme aşamasının başladığını belirtti.

Sürecin Aralık ayı sonuna kadar tamamlanmasını ve yol inşaatının hemen başlamasını temenni ettiklerini vurgulayan Yıldız, duble yolun 2015 yılı sonuna kadar yapılarak hizmete gireceğini kaydetti.

Tokat-Niksar-Akkuş-Ünye duble yolunun Niksar için önemine işaret eden, "1. Etap olan Tokat-Niksar güzergahının ihale aşamasının tamamlanma düzeyine gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Başta Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz, müsteşarımız ve Karayolları Genel Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Recep Bilek

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler