YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Zile İlçe Başkanı Arslan:

 AK Parti Zile İlçe Başkanı Şennur Bozdağ Arslan, seçim sonrası verilen vaatleri yerine getirmek için yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını söyledi. 

AK Parti Zile İlçe Başkanı Şennur Bozdağ Arslan, seçim sonrası verilen vaatleri yerine getirmek için yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını söyledi. Arslan; AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat'a gelmediğini belirten Arslan, "Başbakanımız sayın Erdoğan bize güvendi. Tokat'a seçim çalışmalarında gelmedi. Bizde onun güvenine layık olmak için 12 ilçenin tamamında AK Parti'yi birinci parti yaptık. Bundan sonra bize düşen seçimde verdiğimiz vaatlerin projelerin gerçekleşmesini sağlamaktır. Ne başbakanımızı nede bize oy veren halkımızı mahçup duruma düşürmeyeceğiz" dedi. Arslan, Süreyya Bey Barajı sulama kanalının yapılması ile Zile ve çevre ovaların kaderi değişeceğini belirterek gerekli desteği aldıklarını kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler