YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp Yürüyüşüne Tokat'tan Destek

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü' için Tokat'ta destek açıklaması yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndan gerçekleşen basın açıklamasına CHP Tokat Milletvekili

Chp Yürüyüşüne Tokat'tan Destek

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü' için Tokat'ta destek açıklaması yapıldı.
Cumhuriyet Meydanı'ndan gerçekleşen basın açıklamasına CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Ellerinde 'Adalet' yazılı dövizler taşıyan grup 'Mustafa Kemal’ın askerleriyiz' ve 'Adalet isteriz' şeklinde slogan attı. Uzun süredir, ülkede önemli bir adalet sorunu olduğu belirten CHP İl Başkanı Feramuz Şahin, "Bu ülkeye adalet gelene kadar bu yürüyüşü sürdüreceğiz" dedi.
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise, "Adaleti mumla aradığımız günlerden geçiyoruz. Hakimler, mahkemeler, savcılar tek adama hizmet edercesine çalışıyor. Adalet için başvuracak bir merci yönetenler eliyle bırakılmadı’’ diye konruştu.
Milletvekili Durmaz’ın konuşmasının ardından grup olaysız dağıldı.

Chp Yürüyüşüne Tokat'tan DestekChp Yürüyüşüne Tokat'tan Destek

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler