YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Tokat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının üyeleri, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

AK Parti Tokat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının üyeleri, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ziraat Bankası şubesi önünde toplanan üyeler, daha sonra bankaya girerek hesaba para yatırdı. AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, banka önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın sadece AK Parti'nin değil, milletin de adayı olduğunu söyledi. Açılan hesaba katkı sağladıklarını belirten Çelik, "Başbakanımız bir yolculuğa çıktı. Cumhurbaşkanı adayımızdır. Bu yolculuğunda yalnız bırakmayı düşünmedik. Seçim kampanyası boyunca seçim bütçesinde bizim de katkımız olsun, diye düşündük. Tokatlılar, hiçbir seçimde Başbakanımızı yalnız bırakmadı. Seçim bütçesi kampanyasında da yalnız bırakmayacaklardır, diye düşünüyorum" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler