YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'dünyayı Kurtaracak Reçeteyi' Yazdılar

Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT Çevre Gönüllüleri 22 Nisan Dünya Günü nedeniyle, vatandaşlara "Dünyayı kurtarmak için reçete yazacak olsanız, ne

'dünyayı Kurtaracak Reçeteyi' Yazdılar

Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT Çevre Gönüllüleri 22 Nisan Dünya Günü nedeniyle, vatandaşlara "Dünyayı kurtarmak için reçete yazacak olsanız, ne yazardınız" diye soru yöneltti.
Tokat'ta Çevre Gönüllüleri, Tokat Devlet Hastanesi acil girişinde 22 Nisan Dünya nedeniyle vatandaşlardan dünyayı kurtarmak için reçete yazmalarını istedi. Vatandaşlar ise gönüllülerin isteklerini olumlu karşılayarak, verdikleri reçetelere, sevgi, eğitim, eğitimli gençlik, hoşgörü ve anlayış ifadelerini yazdı. Çevre Gönüllüleri adına açıklama yapan Fatma Esin Tuna bugün dünyanın doğum günü olduğunu anlatırken, şöyle dedi:
"Tokat Çevre Gönüllüleri olarak, dünyamızın doğum gününü kutluyoruz. Dünyanın yaşlandığını ve ilk dünyanın hali gibi kalmadığın gözlemliyoruz. Dünya insanlar tarafından hasar görüyor ve kurtarılması lazım. Bunun içinde biz bir reçete hazırladık. Hasta olduğunu düşündüğümüz için de acilin önüne geldik. Hastanın halinden hasta anlar. Her şeyin temeli sevgi, sevgi var ise barış olur diyoruz"

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler