YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erbaa, Eskişehir'de Tanıtılıyor

Eskişehir Tokatlılar Derneği tarafından organize edilen Tokat ve ilçelerinin yöresel yemeklerini, kıyafetlerini ve kültürünün sergilendiği...

Erbaa, Eskişehir'de Tanıtılıyor

Eskişehir Tokatlılar Derneği tarafından organize edilen Tokat ve ilçelerinin yöresel yemeklerini, kıyafetlerini ve kültürünün sergilendiği fuar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Espark Alışveriş Merkezi'nin yanındaki fuar alanında düzenlenen etkinliğin açılış törenine Eskişehir milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ilçe belediye başkanları, Tokat il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Fuarda Erbaa Belediyesi, kültürevi ile temsil edildi. Fuara konuşlandırılan mini kültürevinde Erbaa’ya ait yöresel yemekler, organik sebzeler, meyveler, reçeller, üzüm pekmezi ve ilçe tarihi ve kültürünü yansıtan görseller yer aldı. Kültürevini ziyaret eden misafirlere Erbaa’ya ait tatlardan ikram edildi. Kültürevinin yoğun ilgi görmesi Erbaa Belediyesi görevlileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Erbaa Belediyesi mini kültürevini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Tokatlıları Eskişehir'de görmekten dolayı oldukça mutluyuz. Erbaa mini kültürevini ve düzenini çok beğendim. Bu da siz Erbaalıların yörenizin tanıtımına ne kadar değer verdiğinizi gösteriyor." dedi. Büyükerşen, resimlerde anlatılan Erbaa’yı çok beğendiğini ifade ederek, ilçeyi uygun bir zamanda ziyaret etmek istediğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler