YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini 48 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Tokat'ın Zile ilçesinde kocası tarafından 48 yerinden bıçaklandığı ileri sürülen kadın hayatını kaybederken, birisi engelli 3 çocuğu ortada kaldı.

Eşini 48 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Tokat'ın Zile ilçesinde kocası tarafından 48 yerinden bıçaklandığı ileri sürülen kadın hayatını kaybederken, birisi engelli 3 çocuğu ortada kaldı.

Olay, Minareyi Sağır Mahallesi Cem Mahallesi'nde gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Mustafa S. (46), 15 yıllık eşi Sati S. (45) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Cinnet geçiren Mustafa S., eşine bıçakla saldırdı.

Mahalle sakinlerinin fark edemediği olayda vücudunun çeşitli kısımlarından 48 bıçak darbesi alan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın zanlısı Mustafa S. ise polise giderek teslim oldu. Talihsiz kadının cenazesi ise olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Zile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinleri bir süre önce kavga eden çiftin tekrar barıştığını ve Mustafa S.'nin İstanbul'dan eşini memleketini getirdiğini söyledi. Gece yarısı meydana gelen olaydan çok geç haberleri olduğunu ifade eden mahalle sakinleri çiftin birisi engelli 3 çocuğu olduğunu söyledi.

Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı Mustafa S., akşam saatlerinde Zile Adliyesi'ne sevk edildi.

48 bıçak darbesi sonucu hayatını kaybeden kadın ise otopsinin ardından Çapak köyünde toprağa verilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler