YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, "Bu sene hedefimiz ayaklarının üzerinde duran, borcu-harcı olmayan, temiz bir kulüp olmak" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, "Bu sene hedefimiz ayaklarının üzerinde duran, borcu-harcı olmayan, temiz bir kulüp olmak" dedi. Yılar, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Tokatspor'un yıllardır yapılan yanlış transferler, harcanan paralar ve hacizlerle anıldığını söyledi. Ekonomik anlamda yaşanan sıkıntıları en aza indirdiklerini belirten Yılar, kulübün az borcunun kaldığını ifade etti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'u başarı anlamında en üst seviyelere taşıdıklarını vurgulayan Yılar, "Tokatspor, maddi anlamda zorlu bir süreç geçirmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda üstün başarı sağladı. Bu sene hedefimiz ayaklarının üzerinde duran, borcu-harcı olmayan, temiz bir kulüp olmak" ifadesinikullandı. Maddi anlamda sıkıntılarının çok olmasa da devam ettiğini belirten Yılar, şunları kaydetti: "Kimseden kendini yıpratacak kadar, ekonomik anlamda sıkıntıya sokacak kadar talebimiz yok. Bizi sıkıntıya sokan rakamlar gerçekten çok küçük rakamlar. Bunlar küçük yardımlarla desteklerle aşılabilecek boyutta. Büyüklerimizin bir sözü var 'tek taşla duvar olmaz' diye. Biz, tek taş olarak bu işi buraya kadar getirdik. Biz artık bu yükü, bu ekonomiyi, bu stresi taşıyamayacak duruma geldik." Tokatspor'a 1 milyon liralık kaynak aktarıldığında sorunun kalmayacağına değinen Yılar, milletvekillerinden ve Tokat esnafından destek istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler