YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbolcusu Hakemin Yüzüne Forma Atan Amatör Takım 3-0 Mağlup

Mustafa TURAPOĞLU / TOKAT, Tokat Süper Amatör Lig'de 3 hafta önce Niksar Belediyespor ile Erbaa Güreş İhtisasspor karşılaştı. Maçın 32'nci dakikasında Niksar

Futbolcusu Hakemin Yüzüne Forma Atan Amatör Takım 3-0 Mağlup

Mustafa TURAPOĞLU / TOKAT, Tokat Süper Amatör Lig'de 3 hafta önce Niksar Belediyespor ile Erbaa Güreş İhtisasspor karşılaştı. Maçın 32'nci dakikasında Niksar Belediyesporlu Fıratcan Koçboğa, kendisine faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Hasan Eraslan'a itiraz etti. Hakem de futbolcuya itirazından dolayı sarı kart gösterdi. Fıratcan Koçboğa, itirazlarını sürdürünce hakem, 2'nci sarı karttan sonra kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Bu sırada hakem Hasan Eraslan, futbolcu Fıratcan Koçboğa'nın üzerinden çıkarttığı formayı yüzüne attığını belirterek Niksar Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmayı tatil etti.
Amatör Futbol Disiplin Kurulu, "Futbol müsabaka talimatı 23'üncü maddesinin 4'üncü fıkrası uyarınca Niksar Belediyespor takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına, Erbaa Güreş İhtisasspor takımının 3-0 hükmen galip sayılmasına karar verilmiştir" aıklaması yaptı.
Bu arada olaylı maçtan sonra hakem Hasan Eraslan, ilk kez bu hafta Bölgesel Amatör Lig 4'üncü grupta dün oynanan Görelespor-Yolspor maçında yan hakem olarak görev aldı.

Futbolcusu Hakemin Yüzüne Forma Atan Amatör Takım 3-0 Mağlup

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler