YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İpek Koleji Öğrencileri Artık Daha Dikkatli

Ordu Özel İpek Koleji öğrencileri üç aydır dikkat toplama ve hafızayı güçlendirme eğitimi alıyor. Rehberlik...

İpek Koleji Öğrencileri Artık Daha Dikkatli

Ordu Özel İpek Koleji öğrencileri üç aydır dikkat toplama ve hafızayı güçlendirme eğitimi alıyor.

Rehberlik öğretmeni ve aile danışmanı Yasin Çağlayan eşliğinde haftada üç gün dikkati toplama ve hafızayı güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Eğitilme, çocukları eğlendirerek dikkatlerini toplamalarını, derse yoğunlaşmalarını ve hafızalarını etkin kullanmalarını sağlamak hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Çağlayan, “Hafıza etkinlikleri yapılarak gerçekleştirilen bu tür faaliyetlere öğrencilerin katılımı çok önemlidir. Gönüllülük esasına dayanan bu çalışmaya hem öğrencinin hem de ailelerinin destek olması bizleri mutlu etmektedir. Bazı çocuklarda görülen dikkatsizliğin erken tespit edilmesi halinde ailenin de yardımıyla verilen eğitimlerle sorunlar çözülebiliyor ve öğrenci daha etkin bir hale gelebiliyor.” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler