YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahkeme Tebligatı Götüren Ptt Dağıtıcısı Bıçaklandı

- TOKAT'ta  PTT dağıtıcısı 47 yaşındaki Aydoğan Yıldız, 17 yaşındaki Y.K.'nın bıçaklı saldırısında yaralandı. Merkeze bağlı Çamlıbel Beldesi PTT Şubesi'nde ne geçici

Mahkeme Tebligatı Götüren Ptt Dağıtıcısı Bıçaklandı

- TOKAT'ta PTT dağıtıcısı 47 yaşındaki Aydoğan Yıldız, 17 yaşındaki Y.K.'nın bıçaklı saldırısında yaralandı.
Merkeze bağlı Çamlıbel Beldesi PTT Şubesi'nde ne geçici görevde bulunan 21 yıllık posta dağıtıcısı evli ve 3 çocuk babası Aydoğan Yıldız, 17 yaşındaki Y.K.'nın hakkında açılan davayla ilgili tebligatı evine götürüp teslim etti. Bir kişiyle kavga eden ve bunu ailesinden saklayan Y.K.,tebligatın eve getirilmesine sinirlendi. PTT şubesine giden Y.K. dağıtımı yaptıktan sonra işyerine dönen Aydoğan Yıldız'a bıçakla saldırarak göğsünden yaraladı. Yıldız, Tokat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Olayın ardından yakalanan Y.K.'nın ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayın ardından Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz posta dağıtıcısı Aydoğan Yıldız'ı Tokat Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dağıtıcı Yıldız'ın ölümden döndüğünü belirten Sedat Yılmaz, "Biz korunaksız, emniyetsiz, güvenlik tedbirlerinin alınmadığı yerlerdeki işyerinin güvenlik sorunu yarattığını defalarca söyledik. Bundan dolayı da bıçaklama olayı gerçekleşmiştir" dedi.

Mahkeme Tebligatı Götüren Ptt Dağıtıcısı BıçaklandıMahkeme Tebligatı Götüren Ptt Dağıtıcısı Bıçaklandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler