YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minik kalplerin mutlu günü

Anaokulu öğrencilerinin yaptıkları gösteriler veliler ve davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Minik kalplerin mutlu günü

Minik Kalpler Kreş ve Anaokulu Minik TEMA öğrencilerinin yılsonu etkinliği ailelerin de katılımıyla tam bir şölene dönüştü. Anaokulu öğrencilerinin yaptıkları gösteriler veliler ve davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Kurucu Kezban Güneş öncülüğünde hazırlanan Minik TEMA Yılsonu Etkinliğine TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Minik TEMA Koordinatörü Merkezden Sorumlu Temsilci Yardımcısı Nermin Kurddan, Öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Program öncesinde kreş duvarlarını ve ağaçları süsleyen, çocuklar tarafından hazırlanmış olan resimler ve faaliyetler sergilendi. Daha sonra öğrenciler tarafından tiyatro gösterileri, parodiler, şiirler, oyunlar sunuldu. Hazırlandıkları gösterilerini sunmak için sahneye çıkan öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Öğrenci velilerinin de en az öğrenciler kadar mutlu ve heyecanlı olduğu yılsonu etkinlik programı renkli görüntülere sahne oldu.

Kurddan; ‘’Ağaç Yaşken Eğilir’’ sözünden yola çıkarak, okul öncesi eğitimi yıllarında alınan eğitimin ve geçirilen deneyimlerin, ileri yaşlardaki öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı üzerinde de önemli etkileri olacağını, okul öncesi eğitimine yeterli ilginin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler