YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niksar esnafına 'Müşteri Memnuniyeti' konulu konferans

Niksar Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD) Başkanı Yunis Yılmaz, dünyada bir ekonomik sancının...

Niksar esnafına 'Müşteri Memnuniyeti' konulu konferans

Niksar Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD) Başkanı Yunis Yılmaz, dünyada bir ekonomik sancının çekildiği bu günlerde ilçenin kalkınması ve gelişmesi için elden geleni yapmaya gayret ettiklerini söyledi.
NASİAD, Niksar'a davet edilen Karadeniz Sanayici ve İş adamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı tarafından, Ayvaz Park Oteli konferans salonunda, Niksarlı iş adamların katılımıyla 'Müşteri Memnuniyeti' konulu konferans gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan NASİAD Başkanı Yunis Yılmaz, "Dünyada bir ekonomik sancının çekildiği bu günlerde ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Derneğimiz, bu kapsamda üyelerimize ve ilçemizdeki esnaf ve iş adamlarına faydalı olacağını düşündüğümüz bu konferansı tertip etmiş bulunmaktayız. Müşteri bizim veli nimetimizdir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Faydalı olacağını ümidiyle saygılar sunarım." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler