YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reşadiye Standı'na yoğun ilgi

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Tokat Tanıtım Günlerinde Reşadiye Standına ilgi büyüktü.

Reşadiye Standı'na yoğun ilgi

Tokat Valiliği tarafından bölgenin kültür, turizm, el sanatları ve yöresel ürünlerini tanıtmak için düzenlenen “Tokat Günleri” devam ediyor.

Reşadiye Kaymakamlığı ile Reşadiye Belediyesi tarafından ortaklaşa organize edilen Reşadiye standına, Bereketli Belediyesi, Bozcalı Belediyesi, Cimitekke Belediyesi, Haasanşeyh Belediyesi, İsmaliye Köyünden Celal Oruç ürün getirerek stantta sergiledi.

Stantta Reşadiye Termal Tesisleri de hazırlanan CD ve broşürlerle tanıtıldı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Tokat Tanıtım Günlerinde Reşadiye Standına ilgi büyüktü.

22 Eylül 2011 Perşembe günü saat 12.00’da yapılan “Tokat Tanıtım Günleri” açılışı Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’nın konuşmalarının ardından kurdalenin kesilmesiyle başladı.

Tokat Tanıtım günleri açılış törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Millet Vekilleri ile diğer illerin millet vekilleri, Eski Devlet Bakanı Ali Şevki Erek, Tokat ilçe kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları, ilçelere bağlı belde Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra davetliler tek tek stantları gezdiler

Reşadiye standına başta Tokat Valisi Şerif Yılmaz olmak üzere, Tokat Milletvekilleri, bürokratlar ile binlerce Tokatlı hemşehrimiz ziyarette bulundu.

Reşadiye Kaymakamlığı ve Belediye Başkanı Rafet Erdem tarafından hazırlattırılan geleneksel Keşkek ile bal, cevizli ekmek, gibi yiyecekler ve çeşitli içecekler gelen misafirlere ikram edildi.

Tokat Günleri, 25 Eylül 2011 Pazar gününe kadar açık kalacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler