YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tokatspor'da Transfer

 Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor, Uşak Sportif Gençlik Spor'dan orta saha oyuncusu Salim Coğuplugil'i renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor, Uşak Sportif Gençlik Spor'dan orta saha oyuncusu Salim Coğuplugil'i renklerine bağladı. Tokatspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 gündür Nevşehir'de kampta olduklarını, günde çift antrenman yaptıklarını söyledi. Özgün, "Kamptaki ortamdan, oyuncularımın performansından çok memnunum. Bugüne kadar 4 hazırlık maçı yaptık. Bayrampaşa'yı ve Düzyurtspor'u 2-0 yendik, Pazarspor'a 1-0 ve Çorum Belediyespor'a 3-1 yenildik. Hazırlık maçlarında skordan çok sergilenen oyun önemli" diye konuştu. Dün oynadıkları Düzyurtspor maçında futbolcuları Yaşar'ın burnunun kırıldığını bildiren Özgün, şunları kaydetti: "Kampımız yarın sona eriyor. Tokat'a döndüğümde yönetime rapor sunacağım. Takımdan 4 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Uşak Sportif Gençlik Spor Kulübü'nden Salim Coğuplugil ile anlaştık. İki veya üç futbolcu transfer edeceğiz. Lig başlayana kadar hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler