YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tokat'ta 23 Nisan Törenle Kutlandı

Fatih YILMAZ- Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Kentteki program, İl Milli

Tokat'ta 23 Nisan Törenle Kutlandı

Fatih YILMAZ- Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.
Kentteki program, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Ardından kutlama Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda devam etti. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Garnizon ve 48'inci Piyade Alay Komutanı Albay Aykut Biçeroğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve kent protokolü katıldı. Salonda kent protokolü için ayrılan yere Vali Cevdet Can'ın isteğiyle 23 Nisan kutlamalarını izlemek için gelen çocuklar oturdu. Protokol üyeleri ise bir sıra geriye oturdu. Kutlama programın ana okulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle başladı.
23 Nisan kutlamalarını izlemek için aileleri ile birlikte törene gelen 6 yaşındaki Kutluhan Egemen Er ve Aysima Özdemir gazetecilerin mikrofonlarını alarak Tokat Valisi Cevdet Can ile röportaj yaptı. "23 Nisan olduğu için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Vali Can, "23 Nisan olduğu için çok mutluyum. Sizleri mutlu görünce daha çok mutlu oluyorum. Daha çok seviniyorum. Bayramınız kutlu olsun" diye cevap verdi.
Çocuk Bayramı kutlama programı öğrencilerin müzik dinletisiyle son buldu.

Tokat'ta 23 Nisan Törenle KutlandıTokat'ta 23 Nisan Törenle KutlandıTokat'ta 23 Nisan Törenle Kutlandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler