YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tokat'taki Cinayet 12 Saniyede Gerçekleşmiş

İbrahim UĞUR/ ERBAA Olay, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Durmuş Caddesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Sebahattin Varol, kendisinden ayrılmak isteyen

Tokat'taki Cinayet 12 Saniyede Gerçekleşmiş

İbrahim UĞUR/ ERBAA Olay, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Durmuş Caddesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Sebahattin Varol, kendisinden ayrılmak isteyen Yeliz Yaprak'ın çalıştığı kuaföre gitti. İçeriye giren Sebahattin Varol, yanındaki tabancayı çekip, Yeliz Yaprak’a ateş etti. Yeliz Yaprak, kanlar içerisinde yere yığılırken, Varol kendisine ait 06 DAV 13 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Çağırılan ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeliz Yaprak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
12 SANİYE SÜRDÜ
Olaydan sonra kaçan Sebahattin Varol, polis ve jandarmanın yaptığı ortak çalışmayla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sebahattin Varol, adliyeye sevk edildi.
Bu arada Sebahattin Varol’un kuaför salonuna gelişi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Sebahattin Varol’un otomobilini park ettikten sonra kuaför salonuna gittiği ve daha sonra geri çıktığı anlar görüldü. 12 saniye süren görüntülerde şüphelinin daha sonra otomobile binerek bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

İmam Nikahlı Eşini, Çalıştığı Kuaför Salonunda Öldürdüİmam Nikahlı Eşini, Çalıştığı Kuaför Salonunda Öldürdü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler