YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TSO turizme sahip çıkıyor

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Arat, 2012 yılının ilk çalıştayının “Turizm” başlığı altında olacağını söyledi.

TSO turizme sahip çıkıyor

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bugüne kadar gerçekleşen turizm çalıştaylarının değerlendirmesi 18 Şubat'ta yapılacak.

Ticaret ve Sanayi Çalıştayı’nda, çalıştaylara devam etme kararı aldıklarını ifaden eden Başkan Arat, bu anlamda 2012 yılında yapacakları çalıştayın turizm başlığı altında olacağını belirtti. İlçe ve merkez belediye başkanları ve ticaret odası başkanlarıyla turizm konusunu, artı ve eksi yönleri ile ele aldıklarını ifade eden Arat, "Bunun devamında 28 Ocak tarihinde odamız binasında sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve turizmle ilgili olan herkesi yan yana getirdik. Tabi bu çalıştayları yaparken ilk yola çıktığımızda bir komisyon dahilinde bu programları devam ettirdik. 18 Şubat tarihinde yine valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, meclis başkanımız ve rektörümüzün katılımlarından daha ziyade bizleri mutlu eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarımız Özgür Eraslan, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Serhat Akcan ve Yatırım ve İşletme Genel Müdür Yardımcısı Ulvi Hocaoğlu bizlerle beraber olacak" dedi.

Başkan Arat, kurulun yapmış olduğu çalıştayları bir sunum haline getirerek 'Çalıştay Değerlendirme Toplantısı' adı altında 18 Şubat'ta yan yana geleceklerini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler