YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zile'de karlar temizleniyor

Zile Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda birikmiş olan karları temizliyor.

Zile'de karlar temizleniyor

Zile Belediyesi Fen İşleri ekipleri cadde ve sokaklarda birikmiş olan karları greyder, kepçe ve kamyonlarla şehrin dışına taşıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Belediye olarak vatandaşların yaşanabilir bir şehir oluşturma doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Zile Belediyesi olarak kar yağışları esnasında ve sonrasında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gece gündüz, 24 saat Temizlik ve Fen işleri ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Başkan Vidinel, "Şu anda ekiplerimiz yol kenarlarına birikmi olan karları temizleyek hem araçların hemde vatandaşların daha rahat etmeleri için çalışıyoruz. Birikmiş olan karları kepçelerle kamyonlara yükleyip şehrin dışına çıkarıyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler