YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

TRABZON (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.

Bayburt 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayburt'ta törenle kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başlayan etkinliklere, Bayburt Ortaokulunda devam edildi. Törene, Vali Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Ferhat Özbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, diğer ilgililer, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Bayburt Ortaokulu Müdürü Mustafa Kahraman, burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık büyük bir kapı olduğunu söyledi. Tören, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler ve halk oyunları ekibinin sahne almasının ardından sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler