YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora: “gençlerin Siyasette Yeri Yedek Kulübesi Değil İlk 11 Olmalı”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, siyasette gençlerin yerinin yedek kulübesi değil...

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora: “gençlerin Siyasette Yeri Yedek Kulübesi Değil İlk 11 Olmalı”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, siyasette gençlerin yerinin yedek kulübesi değil ilk 11’de olması gerektiğini söyledi.AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu ziyaretleri devam ettirirken bu ziyaretler sırasında özellikle gençlerle kurduğu iletişim ile ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz seçimlerde Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından olan Cora, siyasete gençlerin katmış olduğu enerjiyi vurgulayarak, “Gençlerimiz siyaset alanında var olmalıdırlar. Gençlik demek enerji demektir. Tecrübeli siyasetçilerle gençlerin enerjisini birleştirdiğimiz zaman ortaya çıkacak sonuç Türkiye adına çok önemli bir kazanım olacaktır.” dedi.AK Parti’nin gençlere çok büyük bir önem verdiğini ifade eden Salih Cora, “Bizim partimiz gençleri aktif olarak siyasette görmek istediğini kurulduğu ilk günden itibaren hem söylemlerinde hem de eylemlerinde ortaya koymuştur. Gençler yedek kulübesinde değil ilk 11’de olmalı. Bizim partimiz gençleri öyle görüyor. AK Parti gençler üzerinden oy avcılığı yapmamakta ve onları militan yuvası olarak görmemektedir. Yeni bir nesle, Asım’ın nesline ancak gençleri siyasetin aktörü yaptığımız zaman gerçekleştiririz. Siyasette yeni yüzlere ihtiyaç vardır. Gençlerin seçilme yaşının indirilmesi onlara verilen değerin en net örneğidir. Seçilme yaşını 30’dan 25’e indirdik. Yetti mi, elbette yetmedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçilme yaşının 18’e indirilmesi gerektiğini zaman zaman gündeme getiriyor. Bu da siyasi hareketimizin gençlere ne kadar büyük bir önem verdiğinin açık bir delilidir” diye konuştu.Salih Cora gençlerin siyasete uzak durmalarının doğru olmadığını belirterek, “Gençlerimiz siyasetten kopuk olmamalı, ülke sorunları üzerine düşünüp çözüm üretme noktasında katkıda bulunmalılar. Türkiye genç bir nüfusa sahip bir ülke ve biz ülke olarak bu enerjiyi daha aktif kullanmak zorundayız” şeklinde konuştu. Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora: “gençlerin Siyasette Yeri Yedek Kulübesi Değil İlk 11 Olmalı”

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler