YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Köşkü Restore Edildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesince restorasyonu gerçekleştirilen Atatürk Köşkü'nün, gelecek hafta yeniden ziyarete açılacağı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince restorasyonu gerçekleştirilen Atatürk Köşkü'nün, gelecek hafta yeniden ziyarete açılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentte en çok ziyaret edilen mekanlardan biri olan Atatürk Köşkü'nde restorasyon yaptıklarını belirtti. Büyük titizlikle yapılan restorasyon çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: "Son rotüşlerin yapılması, temizleme ve tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta içerisinde bu önemli tarihi mekanı, yeniden yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açacağız. Restorasyon çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler