YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, "Teşkilatımızı 2015'te yapılacak genel seçimlere daha güçlü ve donanımlı hazırlamak istiyoruz" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, "Teşkilatımızı 2015'te yapılacak genel seçimlere daha güçlü ve donanımlı hazırlamak istiyoruz" dedi. Karabulut, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Milletvekili Genel Seçimi hazırlıkları kapsamında illerde partilileriyle bir araya geldiklerini bildirdi. İstişare toplantılarında, dünya meseleleri ve güncel konularla ilgili bilgiler verdiklerini belirten Karabulut, "Teşkilatımızı 2015'te yapılacak genel seçimlere daha güçlü ve donanımlı hazırlamak istiyoruz. Bu kapsamda onlarla sürekli bir araya geliyoruz. BBP'nin bundan sonra duruşunun ne olması gerektiğine ait tavırlarımızı belirliyoruz" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin, millete ve devlete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Karabulut, buna ilişkin mazbatanın Yüksek Seçim Kurulu demek yerine YSK, kendi vermiş olduğu mazbatada, Türkiye cumhurbaşkanıdır demesi, BBP içindekileri ve davamızı yaraladı. Çünkü bu devletin adı, Türkiye Cumhuriyeti devletidir. YSK'nın Başkanı olan Sayın Sadi Güven'e BBP olarak sesleniyoruz; lütfen mazbatanızda yazılı olan kararınızı tashih ediniz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti vardır. Sayın Sadi Güven'in, mazbatayı 'Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci Cumhurbaşkanı' olarak düzeltmesi gerekiyor."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler